Бесплатни курсеви енглеског језика

Драги ђаци,

Обавештавамо вас да смо у сарадњи са компанијом „LINK group” обезбедили бесплатне онлине курсеве енглеског језика.. ITAcademy као део компаније „LINKgroup” овим курсевима пружа одличну прилику ђацима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.

Уколико сте ђак од V до VIII разреда и желите да унапредите своје знање енглеског језика позивамо вас да се до 18. марта 2019. године пријавите за бесплатан онлине курс енглеског језика код свог наставника који ће одлучити ко ће добити могућност за похађање ових курсева.

Уколико будете били један од три добитника, добићете поклон код са којим остварујете право на бесплатан курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog добићете на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлине курса. Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи отворили што више могућности за даље образовање и развој каријере.